Delatnosti

Projektovanje

Svim zainteresovanim kupcima pružamo usluge projektovanja. Naš stručni tim svojim angažovanjem predložene ideje sprovodi u delo. Pored projektovanja i izvođenja instalacija na novim objektima, bavimo se racionalizacijom i unapređenjem postojećih sistema.

Projektovanje

Grejanje

Potencijalnim korisnicima nudimo izvođenje radova svih vrsta grejanja (toplo predajne stanice, gasne kotlarnice, kotlarnice na bio masu, kotlarnice na čvsta i tečna goriva, toplovode, kao i sve vrste prenosnih sistema grejanja).

Grejanje

Klimatizacija i ventilacija

U okviru delatnosti klimatizacije I ventilacije, bavimo se proizvodnjom I montažom svih vrsta ventilacionih sistema, a, takođe I kompletnom opremom za klimatizaciju. Izvodimo radove klimatizacije i ventilacije za objekte različitih namena (farmaceutska industrija, operacione sale, hotelski I ugostiteljski objekti, kao I proizvodno – industrijski objekti različitih namena).

Klimatizacija i ventilacija

Hidrotehničke instalacije

U okviru hidrotehničkih instalacija bavimo se izradom postrojenja za preradu otpadnih voda, pripremu vode, bazensku tehniku, sisteme za gašenje požara, kao i instalacije vode i kanalizacije.

Hidrotehničke instalacije

Automatika termotehničkih instalacija

U današnje vreme nezamislivo je baviti se termotehničkim instalacijama koje nisu automatizovane. Želja za smanjenjem udela ljudskog faktora, kao i racionalizacijom i optimizacijom sistema čine automatiku podjedanko bitnom kao i same termotehničke instalacije. In Tehnik vam nudi sisteme automatske regulacije i centralne sisteme nadzora i upravljanja.

Automatika termotehničkih instalacija

Obnovljivi izvori energije

Obnovljivi izvori energije su trajni energetski izvori. Danas predstavljaju energetske resurse koji se koriste za proizvodnju električne energije ili toplotne energije, odnosno svaki koristan rad, a čije rezerve se konstantno ili ciklično obnavljaju. U našoj ponudi se nalaze toplotne pumpe ( voda – voda, vazduh – voda, zemlja – voda ), kotlovi na pelet i solarni kolektori.

Obnovljivi izvori energije